keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kalastajien kortteli

Viime viikonloppu sujui varsin leppoisasti. Perjantai-iltana kävimme Michelangelo -ravintolassa syömässä työkavereideni kanssa, mistä jatkoimme vielä parille oluelle keskustaan. Mukanamme oli entinen Brisbanen toimistosta tuttu työkaveri Andrew, jolta kalastelimme juoruja Australian pään tapahtumista ja vanhojen ystäviemme nykyisistä ihmissuhdekuvioista.Loppuviikonlopun vietimme ihan kaksistaan. Lauantai alkoi vaateostosreissulla Ulmin keskustassa. Hotellihuoneemme pienen pieni vaatekaappi tarvitsi kipeästi lisää paitoja ja sukkia.


Tuija bongailee käsivoiteita.Aikaisemmassa blogikirjoituksessa jo kerran nähty Rathaus -kaupungintalo on Ulmer Münsterin jälkeen keskustan ehkä vaikuttavin rakennus.


Kaupungintalon astronominen kello näyttää tuntien ja minuuttien lisäksi horoskoopin.Shoppailuoperaation jälkeen lähdimme tutustumaan Kalastajien kortteliksi kutsutulle vanhan Ulmin alueelle. Tuijalle Ulmin keskusta alkaa olla jo tuttu, Joona vielä sekoilee suunnista keskustan pikkukaduilla.Entinen käsityöläisten alue kunnostettiin 70-luvulla, ja on nykyään täynnä ravintoloita.Tuija söpönä <3


Vauva-Einstein on ilmeisesti asunut jossain Kalastajien korttelin taloista. Emme saaneet selville missä.


1500-luvulta peräisin oleva Schiefes Haus -hotelli, "vino talo" kaartuu joen yllä.


Palasimme Tonavan rantaa pitkin lähemmäs keskustaa. Jokea reunustaa keskiaikainen muuri.

1 kommentti:

  1. Kiva, että siellä on säilytetty niin paljon vanhoja rakennuksia. Eikä lunta näy maassa. Myöhemmin saadaan varmaan jakaa käsityksiänne saksalaisesta yhteiskunnasta. Sen hyvistä ja huonoista puolista verrattuna Suomeen. Niitä odotan innolla.

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.