maanantai 30. tammikuuta 2012

Koti kattojen yllä

Nyt olisi aika esitellä millaisissa oloissa täällä elellään. Ensimmäiset kolme viikkoa vietimme Orange Hotelissa, josta ehdinkin jo hieman avautua heti ensimmäisinä päivinä. Hotelli oli siisti ja huoneet siivottiin joka päivä, mutta olot olivat hieman liian askeettiset ja ahtaat, jotta olisin kestänyt siellä kolme kuukautta sekoamatta. Sijainti oli myös hieman outo keskellä autokauppoja ja karua ympäristöä.


Huone koostui sängystä, työpöydästä ja kylpyhuoneesta. Säilytimme iltapalat ja minun lounaani ikkunalaudalla (toivoen ettei tuuli vie niitä mennessään..)


Tuossa kaapissa säilytimme koko omaisuutemme. Vaatteet, pesuaineet, kuivaruoan, juomat jne.

Vihdoin saimme kuitenkin järjestettyä itsellemme siirron toiseen hotelliin Ulmin keskustassa. Tarkoitus oli, että asuisimme noin viikon tavallisessa hotellihuoneessa ja siirtyisimme sitten hotellista vapautuvaan lähinnä perheille tarkoitettuun isompaan apartment -huoneeseen. Joona lähti töihin ja minä jäin odottelemaan huoneeseen pääsyä. Kun check-in viimein koitti, respan täti sanoi "Valitettavasti teille ei nyt ole savutonta huonetta..." ja tässä vaiheessa olin valmis itkemään, "...mutta vain siksi, jotta voitte laittaa huoneessanne myös ruokaa." En ymmärtänyt mitä hän tarkoitti, kunnes hän vielä jatkoi "Siellä huoneessa saattaa olla vielä siivooja, kun keittiö pitää laittaa teille valmiiksi." Siis täh? Kävikin niin, että saimme tuon isomman huoneen heti!

Ja tältä meillä näyttää.


Olohuone.


Tässä kohtaa oli pakko hieraista silmiään. Tämä on kaksikerroksinen asunto??


Tupakeittiö ja se kauan kaivattu jääkaappi ja ruoanlaittomahdollisuudet. Yllätti oikein, miten voi tämäkin ihminen ruoanlaittoa kaivata...


Olohuoneesta löytyy myös työnurkkaus, missä näpyttelen tätä postausta parhaillaan.


Portaiden yläpäässä avautui suloinen näkymä.


Ihana valoisa makuuhuone ja näkymät Ulmin kattojen ylle.


Yläkerrassa on myös kylpyhuone.


Tässä kohtaa jo hihittelin itsekseni kuin mielipuoli. Kylpyamme! Kattoikkuna!

Näkymät makuuhuoneemme ikkunasta eivät voisi olla paremmat. Kuva ensimmäiseltä illalta.


Hotellin sijainti on aivan täydellinen: korttelin päästä alkavat Ulmin pienet kapeat kadut ja Ulmer Münsterille kävelee muutamassa minuutissa. Nyt on paljon helpompi lähteä iltaisinkin Joonan työpäivän jälkeen kahville, elokuviin, syömään tai vaikka vain kävelylle. Seuraavaksi selvittelenkin itselleni kuntosali- ja joogausmahdollisuuksia tästä keskustasta. Tähän mennessä olen käynyt vain lenkkeilemässä, mikä on kyllä ihan loistava tapa myös tutustua uusiin kotikulmiin.

Viikonloppu meni meillä aika hiljaisissa merkeissä. Joona on korkeassa kuumeessa ja nukkunut nyt pari vuorokautta. Tänään kävimme lääkärissä ja sairaslomaa kirjoitettiin viikko. Minä kävin kuitenkin lauantaina katsastamassa paikallisen Narrensprung -karnevaalin, joten siitä lisää seuraavassa postauksessa!

5 kommenttia:

 1. Upea tuo uusi hotellihuone. Keittiö on kyllä supertärkeä, ellei aio syödä koko ajan ulkona, mitä tuskin kukaan haluaa.

  VastaaPoista
 2. Mahtuuko sohvalle nukkumaan? kysyy anoppi Tampereelta

  VastaaPoista
 3. Morjensta pöytään, mikä lukaali.

  VastaaPoista
 4. Mukavat asumiset, varsinkin jälkimmäinen. Pikaista paranemista Jontulle!

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.