maanantai 27. helmikuuta 2012

Honeymoon!

Kun menimme syksyllä naimisiin, toivoimme, että häälahjojen sijaan vieraat voisivat halutessaan lahjoittaa pienen summan häämatkakassaamme. Tuleva häämatkamme onkin siis lahja rakkailta ystäviltämme ja sukulaisiltamme!

Pitkin kevättä olemme miettineet, mihin lähtisimme häämatkalle. Kävimme läpi useita rantalomakohteita ja pohdimme sopivaa ajankohtaa. Alunperin oli selvää, että lomailisimme kaksi viikkoa ja pelkkä rantailu alkoikin tuntua vähän tylsältä niin pitkälle ajalle. Unohdimme perinteiset ajatukset häämatkoista ja kysyimme itseltämme, mihin oikeasti haluaisimme lähteä. Ajankohdaksi valikoitui kesäkuun alku.Ensimmäisen viikon vietämme New Yorkissa. Kävimme New Yorkissa vuonna 2009 ja kaupunki teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Viime matkasta lähtien olemme haaveilleet pääsevämme uudestaan New Yorkiin ja tällä kertaa meillä onkin mahdollisuus tutustua kaupunkiin hieman syvällisemmin, kun kaikki "pakolliset" turistikohteet on jo koluttu läpi. New York tuntui täydelliseltä kohteelta meille, siellähän Joona myös kosi minua Empire State Buildingin huipulla. :)
Toisen viikon pyhitämme rantalomailulle ja lennämme New Yorkista Barbadokselle. Halusimme suomalaisittain hieman eksoottisemman kohteen ja Barbadoksen rannat ovat ainakin kuvista päätellen mielettömän kauniita. Barbadoksella keskitymme hemmotteluun ja lepäilyyn ja panostimme hotelliinkin hieman enemmän.


(kuva: Google Image)

Tästä matkasta olemme ihan käsittämättömän täpinöissämme! Viikko kaupunkielämää, shoppailua ja kulttuuria sekä viikko upeita rantoja, rentoa elämää ja romantiikkaa - mitä muuta voisi enää toivoa?

1 kommentti:

  1. Ihanat olivat häänne. Tulkoon häämatkastanne yhtä ihana.

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.