maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ravintolasuosituksia Ulmista

Matkustellessamme olemme pyrkineet mainitsemaan myös täällä blogin puolella suositeltavia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Nyt kun olemme lähteneet Ulmista, laitetaan jakoon vielä pari ravintolavinkkiä sieltäkin! Kaikista mainitsemistamme paikoista saa luonnollisesti myös kasvisruokaa.

Créperie Kornhäusle
Kornhausgasse 8
Kornhäusle on crepe-kahvila, mistä saa lättyjä niin suolaisilla kuin makeillakin täytteillä. Kahvila on pieni ja tunnelmallinen, siellä on vain noin viisi-kuusi pöytää ja sisustuksessa on käytetty seinillä roikkuvia vanhoja työvälineitä sekä pöytäliinoina räsymattojen palasia. Annokset ovat suuria ja tarjolla on myös siideriä!

L'Osteria
Judenhof 8L'Osterian pitsat ovat aivan oma lukunsa. Ensinnäkin ne ovat VALTAVIA! Yleensä jaamme Joonan kanssa pitsan, jolloin puolikas vastaa sellaista peruspitsaa mitä Suomessa saa. Tämä tulee myös edulliseksi, yksi pitsa kun maksaa alle 10e. Toiseksi pitsat ovat todella herkullisia, pieni(suuri) pala Italiaa.

Tässä smoothiebaarissa on runsas smoothievalikoima ja päivittäin vaihtuva keittomenu. Vakkarina keittolistalta löytyy sisilialainen tomaattikeitto, joka on todella herkullista ja maksaakin vain 4,50e. Smoothiebaarin työntekijät ovat todella mukavia ja osaavat hyvin englantia.

Damn Burger
Karpfengasse 4Damn burger on nuorten jannujen ylläpitämä paikka, josta saa rehellistä roskaruokaa herkullisten hamppareiden ja ranskalaisten muodossa. Kasvishamppari on hyvin suositeltava! Hampurilaisateria juomineen ja ranskalaisineen maksaa n. 6 euroa.


Enchilada
Schelergasse 6
Enchilada on suosittu meksikolainen ravintola, joka on aina täynnä ja josta saa erittäin herkullisia fajitaksia.

Cafe Einstein
Wichernstraße 10Cafe Einstein on viihtyisä kahvila hieman sivummalla keskustasta. Einsteiniin kannattaa ehdottomasti suunnata viikonloppuaamuisin syömään aamupalaa. Aamupalamenu on erittäin kattava: kasvissyöjällekin on tarjolla muutama eri aamupalavaihtoehto.


Sushi Lounge
Neue Strasse 83
Sushi Loungesta saa hyvää sushia suht edulliseen hintaan. Kuvassa näkyvä take away -annos taisi maksaa kympin.


Ratskeller
Marktplatz 1Rathaus on yksi Ulmin merkittävimmistä nähtävyyksistä ja se kätkee sisälleen Ratskeller -ravintolan. Ratskellerista saa perinteistä saksalaista ruokaa edulliseen hintaan. Kannattaa myös kokeilla Flamkuchea, ranskalaiseen tyyliin valmistettua "pitsaa".

1 kommentti:

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.