torstai 7. kesäkuuta 2012

Times SquareHäämatkamme on alkanut mukavissa merkeissä. Luvattua sadetta ei ole näkynyt kuin aivan ensimmäisenä päivänä. Aikaerosta johtuen olemme heränneet pirteinä jo aamukuudelta ja kierrelleet päivät pitkät jo edelliseltä matkalta tutuilla New Yorkin kaduilla. Samasta aikaerosta johtuen saatoimme myös mennä päiväunille eilen kuudelta illalla ja herätä 12 tuntia myöhemmin tänä aamuna...

Olimme hieman pettyneitä saapuessamme hostellille sunnuntaina keskellä yötä. Kun astuimme tämän asunnon olohuoneeseen, huomasimme, että se onkin useammalle ihmiselle yhteistä tilaa ja kaikilla on oma heppoisella liukuovella varustettu huone. Meidän huoneessamme on kuitenkin oma kylpyhuone, muiden huoneiden asukit jakavat käytävällä sijaitsevan kylpyhuoneen.Jo yhden yön unien jälkeen päätimme, että vaikka huone onkin pieni, se on silti aivan hyvä juuri meidän tarpeisiimme. Paikka vaikuttaa turvalliselta, naapurit ovat suht rauhallisia, emmekä tarvitse oikeastaan muuta kuin paikan nukkua ja käydä suihkussa. Kukapa nyt New Yorkiin tulisikaan vain oleskelemaan hotellihuoneeseen?Ensimmäisenä päivänä kiertelimme lähinnä "kotikulmillamme" Times Squarella, joka sijaitsee parin korttelin päässä hostellilta. Alue on todella vilkas ja täynnä turisteja, joten se ei kovin pitkäksi aikaa tarjoa mielekästä tekemistä. Onhan tuo valomeri kuitenkin pakko nähdä.


Söimme lounaan Zen Palatessa, yhdessä New Yorkin vanhimmassa kasvisravintolassa.

Samaan aikaan kaupungissa olivat myös kamumme Bill ja Obama.
 

Ensimmäistä iltaa ja häämatkamme alkua juhlistaaksemme varasimme kivasta ravintolasta pöydän, söimme huippuhyvät ateriat ja menimme elokuviin katsomaan elokuvan Snow White and The Huntsman.

3 kommenttia:

  1. Minä asuisin vaikka torakoiden kanssa, jos vain pääsisin sinne asti. En ehkä söisi siinä huoneessa mitään, mutta nukkuisin kyllä.

    VastaaPoista
  2. Heii paljon tollanen huone maksaa? Ihan mielenkiinnosta kysyn,ku Nykkii niin kovasti haluaisin..♥ Kauan olitte,paljo lennot ja tämä huone maksoi yhteensä ? :) Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
  3. Meidän huone maksoi hieman alle 60 euroa per henkilö. 2 henkilöä kertaa 8 yötä teki 940 euroa. Menopaluulennot Helsingistä New Yorkiin maksoivat kahdelta ihmiseltä 960 euroa. Anteeksi super-myöhäinen vastaus, unohtui vastata.

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.