maanantai 23. heinäkuuta 2012

Central Park

Kesäisessä New Yorkissa ehkä parasta on Central Park. Viikon reissun aikana loikoilimme puistossa useampanakin päivänä.

Central Park on valtava, sieltä löytyy mm. urheilukenttiä, esiintymislavoja, huvipuisto, suojaisia puutarha-alueita ja hehtaarikaupalla nurmikkoa ja muuta puistoaluetta.

Puiston eteläreunalla sijaitsee monia takeaway -paikkoja, joista voi hakea ruokaa mukaan. Ensimmäisenä päivänä haimme Fresh&Co -ravintolasta salaatit lounaaksi.

Matkan viimeiset päivät Tuija vietti kuumeessa.

Vain parin minuutin kävelyn jälkeen kaupungin hälystä ei ole enää tietoakaan.

Sorsapuistoilua ulkomailla

Sielu lepää.

Seuraavaksi kuvia sunnuntailta toiselta Central Park -päivältä. Nappasimme Whole Foods -luomumarketista piknik -ainekset ja suuntasimme puistoon. Hauskana yksityiskohtana kaupan sisältä löytyi olutosasto, joka toimi myös baarina, myi yli sataa eri olutta ja mm. hanaoluita pullossa mukaan.

Päivä oli kaunis ja ihmisiä riitti.

Ison puun juuressa voi järjestää vaikka synttärit, tilaa riittää isompiinkiin juhliin.

Tarjolla oli ananasta, mansikoita, keksejä, hummusta, kahvia, limua ja juustokakkua.

Metal Gear Solid -pelin pelisuunnittelija Hideo Kojima vieraili matkamme aikaan Uniqlo -vaatekaupassa jakamassa nimikirjoituksia. Myöhästyimme tapahtumasta täpärästi puolella tunnilla.

Puistossa voimistelijat ja joogagurut harjoittelivat, ja saivat muut puistoilijat tuntemaan itsensä kömpelöksi.

John Lennonin muistoa voi käydä kunnioittamassa Strawberry Fields -muistomerkillä, jonne ihmiset ovat tuoneet mansikoita, ruusuja ja LP-levyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.