keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Shoppailua Sohossa

Jatketaan häämatkamme merkeissä! New Yorkista on vielä satoja kuvia, emmekä ole ehtineet kertoa teille vielä viikostamme Barbadoksen paratiisissakaan. So stay tuned...

New Yorkissa minun ykköskohteisiini kuului tietenkin Soho ja sen lukuisat vaatekaupat. Jenkeissä kannattaa pitää silmänsä auki tiettyjen merkkien suhteen, sillä esimerkiksi Leviksen farkut tai Conversen tennarit irtoavat puolet halvemmalla hinnalla kuin Suomessa. Näitä mekin lähdimme metsästämään.

Aamulla etsiessämme kahvilaa kävelimme Swiss Instituten ohi, jossa tuntui kuhisevan tyylikkäitä ihmisiä ja turvamiehiä. Jostain julisteesta bongasin nimen Karl Lagerfeld ja myöhemmin googlailu osoitti, että kyseessä todellakin oli Karl Lagerfeldin The Little Black Jacket -valokuvanäyttelyn avajaiset.

Aamupalan nautimme tässä pienessä ja tunnelmallisessa kahvilassa.
  Eat your veggies!

Sitten pääsimmekin itse asiaan. Sohossa suurimmat vaateketjut löytyvät Broadwaylta, mutta sivukadut kuten Broome St, Spring St ja Prince St kannattaa myös vilkaista.

Päivä käyntiin.
  Broadwayn varrelta löytyi myös LuluLemon, missä myydään erilaisia jooga- ja urheiluvaatteita. Ostin ihanat haaremihousut joogatunneille. Harkitsin myös noita ikkunoissa mainostettavia joogatuntejakin, mutta loppuviikosta olin kuumeen kourissa, joten joogat jäivät väliin tällä kertaa.
  Ihmisiä riitti!
  Shoppailun jälkeen etsimme lähimmän kivan näköisen ravintolan.

Oikein kelvollinen kasvishampurilainen ja ihanan rapeat ranskalaiset. Mutta miten tuo syödään, kun täytteetkin on aseteltu hienosti erikseen?

Ruokailun jälkeen lähdimme vielä kiertämään aivan Sohon vieressä sijaitsevan Nolitan alueen pieniä katuja.

Tämä kuva on omistettu ystävällemme Australiassa. Miss you Toby!

Nolitan kaduilla on paljon mielenkiintoisia pikkuliikkeitä, joista harvemmin on varaa ostaa mitään. Onneksi katselu ei maksa mitään! Tuo knallihattu-symboli kuului liikkeelle, jossa myytiin tyylikkäitä pukuja ja ruutukauluspaitoja pikkupojille. Aaaw!

Sitten kulman takaa pilkistikin jo jotain varsin lupaavaa..
  Cupcakeja!

Suklaa- ja sitruunacupcaket. Ja nyt kun kuitenkin mietitte: kyllä, me söimme matkan aikana paljon ja ihan kokoajan!

Yksi ostoskassi pääsi kunniapaikalle kahvilassakin.

Sohon ja Nolitan kaduilla vastaan käveli toinen toistaan tyylikkäämpiä tyyppejä. (Tai hipstereitä, kuten Joona asian ilmaisi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.