perjantai 3. elokuuta 2012

Barbados

Viikon New Yorkissa lomailun jälkeen jatkoimme häämatkaamme hieman erilaisemmissa tunnelmissa. New Yorkista hyppäsimme lentokoneeseen ja viiden tunnin kuluttua olimme keskellä paratiisia Barbadoksella.


Kun saavuimme hotellille, huoneemme ei ollut vielä valmis, joten meille tarjottiin rommikolat hotellin baarissa. Väsyneinä paahtavassa kuumuudessa tuo drinkki oli parasta mitä tiesimme.


Maisemat ja hotellin oma ranta pakottivat suut leveään hymyyn.


Hotellin alueella oli myös muutama uima-allas, kaksi ravintolaa sekä kuvassa näkyvä allasbaari.

Kun vihdoin pääsimme hotellihuoneeseemme, siellä näytti tältä:


Parvekkeen lasiovien takana odotti aina tällaisia pikkukavereita ja aivan ensimmäisenä päivänä yksi lensi huoneeseemme sisällekin.


Ensimmäisenä aamuna tilasimme runsaan aamupalan, mutta loppuloman söimme melkeinpä joka aamu pelkät omeletit. Ruoka yleensä ottaen oli brittiläistyylistä, hyvin rasvaista eikä kovinkaan kasvissyöjäystävällistä. Kulinaristisia nautintoja emme varsinaisesti siis päässeet Barbadoksella kokemaan, mutta onneksi olimme tähän etukäteen jo varautuneetkin. Muille vinkiksi, että kannattaa myös varautua siihen, että ruoka on kallista ja palvelu hyyyyyyvin hidasta.


Kissakaveri, joka kierteli pöytien vierellä näyttämässä söpöltä ja kerjäämässä ruokaa.Olimme haltioissamme tuosta ihanasta rannasta ja raikkaasta merivedestä, sillä se toi mieleemme Australian. Lämmintä oli joka päivä noin 30 astetta!


Rannalla oli aina vapaita aurinkotuoleja, niistä ei tarvinnut erikseen maksaa mitään. Muutenkin hotellilla oli hyvin rauhallista, jopa hiljaista. Huonompi puoli hotellin rannassa ja muualla olivat kaupustelijat, jotka tulivat jatkuvasti juttelemaan hieman hyökkääväänkin sävyyn yrittäen myydä koruja, aloe veraa, surffikursseja, huumeita ja niin edelleen."Meidän ranta" hotellihuoneemme ovelta katsottuna.


Joona tutustui paikalliseen olueen..


...hartaudella.


Päivät kuluivat rentoutuen, rannalla loikoillen, kirjaa lueskellen ja nukkuen. Aluksi se tuntui melkeinpä vaikealta, kun on niin tottunut aina matkustellessa kiertelemään paikkoja pää kolmantena jalkana!Mutta kerrankin oli aikaa olla vain kahdestaan, rauhassa jutellen ja rantaviivaa pitkin kahlaillen. Runollista.
Häämatkallemme osui myös ensitapaamisemme vuosipäivä, jota päätimme juhlistaa syömällä illallista hotellin ravintolassa. Siitä on jo kuusi vuotta, kun törmäsin Joonaan Rumassa!
Loppuillan istuimme hotellihuoneemme parvekkeella, kuuntelimme musiikkia ja tyhjensimme sen jääkaapista löytyneen kuohuviinipullon.

1 kommentti:

  1. Maisemat ovat aivan upeat. Meri on sininen ja rantahiekka valkoinen. Hotellihuonekin on hanimuunilaisille kelvollinen. Sinne kun pääsisi muutamaksi viikoksi.

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.