sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tutuissa maisemissa

Ensimmäinen Australia -viikonloppu oli ohi, ja maanantaiaamuna lähdimme tutustumaan Brisbaneen kun Kalle ja Ansku lähtivät töihin.Aloitimme aamupalalla vanhassa tutussa Three Monkeys -kahvilassa.Aamupalan jälkeen Tuija jäi keskustaan kiertelemään kauppoja kun minä lähdin bussilla etelään Eight Miles Plainsin teknologiakylään moikkamaan vanhoja työkavereitani.


Satoja kertoja talsittu työmatka


Entiseen Nokian toimistoon oli muuttanut uusi yritys ja tuttu sininen kyltti oli poissa. :(


Palasin keskustaan, lähdimme yhdessä kiertämään vanhan Australian kodin ympäristöä. Kodin vierestä löytyvä ainainen työmaa oli poissa, tilalle oli tullut Brisbane Supreme and District Court, yli puoli miljardia maksanut uusi oikeustalo.


Tank Streetiltä löytyvä Evolution Apartments, meidän entinen koti! Sisälle emme uskaltautuneet.


Keskustasta lähdimme kävelemään kävelysiltaa yli South Bankin puolelle.Brisbane -joki tulvi hieman ennen kuin lähdimme Australiasta, viimeksi se tulvi alkuvuodesta.


GOMA, Gallery of Modern Art
Kotirakennuksen taakse on ilmestynyt keskeneräinen Infinity Tower, josta tulee valmistuessaan Brisbanen korkein pilvenpiirtäjä.


South Bankissa
Päätimme kierroksen West Endiin. Boundary Streetiltä löytyy kiva Avid Reader -kirjakauppa, josta ostimme kortteja lähetettäväksi kavereille.


Päivän päätteeksi maistui huurteiset Lock 'n' Load -baarissa. :)

1 kommentti:

  1. Kiva lukea näitä postauksia. Vaikka tuntuu siltä kuin "joku heiluttelisi leipää nälkäisen edessä". Itselläkin olisi kova hinku sinne. Voi köyhyys! hp

    VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.