keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Keskustan liepeillä

Palasimme eilen takaisin Suomeen, mutta kuvamateriaalia on vielä vaikka kuinka ja täällä blogin puolella Australian matkaraportointi alkaa olla vasta puolivälissä. Edellispäivän Sunshine Coast -rantailun jälkeen vuorossa oli shoppailua ja kiertelyä Fortitude Valleyn ja New Farmin kaupunginosissa.


Päivä alkoi James Streetillä ja aamupalalla tunnelmallisessa Campos Cafessa, jota Kalle oli pari päivää aikaisemmin suositellut.


James Street on täynnä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, joista moni on tosin hieman kalliimman puoleinen ja ainakin meidän lomabudjettimme ulottumattomissa.Aamupalatankkauksen jälkeen vuorossa oli Lululemonin urheiluliike, josta Tuija shoppaili pari joogavaatetta.


Odottelemassa pukukoppien edessä samalla kun myyjä kärrää Tuijalle vaatteita


Jatkoimme kiertelyä, löysin Universal Storesta T-paidan, Tuija topin.


Australiassa festareita ja ulkoilmakeikkoja riittää, kun pohjoinen maapallon puolisko potee vielä talvea. Australian kamujen kanssa oli puhetta Bluesfestiin osallistumisesta, mutta lempparibändien esiintymisajat ja päivälippujen hinnat eivät tällä kertaa osuneet kohdilleen.Parin tunnin kiertelyn jälkeen pysähdyimme uudestaan kahville, tällä kertaa Brunswick Streetille.


Tuija, inkivääriolut ja jäätelökeksin muruset


Punakka herra


Seuraavaksi suuntasimme etelään New Farmin perukoille.


New Farm päättyy isoon puistoalueeseen, jossa kokoontuu jumpparyhmiä, amatööri jalkapallo- ja rugby -joukkueita, ja kaveriporukoita ja perheitä piknikille tai grillailemaan. Mekin olemme viettäneet puistossa aikaa useita kertoja edellisreissun aikana.Bongaa kuvasta Ibis -lintuja. Pelkästään yhdessä puussa tönöttää melkein tusina lintua.


Auringonlasku iski paikalle sopivaan aikaan.


Keskusta tulessa


Hyppäsimme City Cat -lautalle ja suuntasimme nokkamme kohti keskustaa.


Fiilistelyä


Jäimme South Bankin laiturilla pois ja kävelimme Little Stanley Streetin ravintola-alueelle.


Reissu päättyi herkutteluun italialaisessa La Via -ravintolassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.