sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Seuraava askel

Tervetuloa lukemaan uutta blogiamme! Muutettuamme takaisin Suomeen maaliskuussa 2011 kirjoittaminen Dream on Brisbane -blogiin luonnollisesti loppui. Sen jälkeen meille on tapahtunut kaikenlaista...


Olemme löytäneet ihanan kodin aivan Tampereen keskustasta.

Sanoimme toisillemme tahdon syyskuussa 2011.
Teimme pari pientä matkaa Helsinkiin ja Turkuun.
Lisäksi olemme tietenkin viettäneet aikaa rakkaiden ystäviemme ja perheidemme seurassa. Joona on jatkanut töitään Nokialla ja Tuija suoritti kesällä sosiaalipsykologian perusopinnot sekä teki töitä niin lastensuojelun kuin nuortenkin parissa.

Juuri kun ajattelimme, että elämämme olisi asettumassa rauhallisen arkisiin uomiinsa, meille tarjoutui ainutlaatuinen tilaisuus. Nyt edessämme on jälleen uusi vaihe, kun muutamme Saksaan Ulmin kaupunkiin kolmeksi kuukaudeksi Joonan töiden perässä. Uuden blogin perustaminen oli heti mielessämme, tätä kirjoittelua on ollut jo ikävä! Päätimme nimetä uuden blogin vanhaa blogia muistuttavaksi, mutta emme halunneet sitoa sitä vain Ulmiin, sillä haluamme jatkaa blogin kirjoittelua Saksan reissun jälkeenkin. Tarkoituksena on tänä vuonna vielä lähteä häämatkalle ja jotain muitakin matkasuunnitelmia kytee jo mielessä. Kaikista matkoistamme ja myös elämästämme tärkeässä kotikaupungissamme Tampereella aiomme kirjoitella tänne.

Kommentteja otetaan edelleen avosylin vastaan. :) Tervetuloa mukaan matkaan!

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia! Aion hypätä matkaanne saman tien. Ihanaa aikaa Ulmissa ja Saksassa <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lukea taas blogianne. Olenkin jo kaivannut sitä Australian blogin loputtua.

  VastaaPoista
 3. Noh, toimiiko se hotellin netti? Nyt on jo torstai - raporttia kaivataan :D

  m.

  VastaaPoista
 4. Siellä on raporttia ;) Kiva, että blogiin on löytänyt lukijoita!

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Seurasin Australian blogianne, mukavaa kun kirjoittelette taas. Aivan ihanan näköinen asunto, saako kysyä mistä nuo makuu/työhuoneen kalusteet ovat, tykkään! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Kuvassa näkyvät kalusteet ovat pääasiassa Ikeasta, lipasto taitaa olla Jyskistä.

  VastaaPoista

Voit kommentoida ilman tunnusta valitsemalla listasta "Nimi/URL-osoite" ja täyttämällä kohdan "Nimi". Kommentointi onnistuu myös nimettömänä.